Nytt nettsted! Endelig! Dette ender da altså opp med å bli den første “artikkelen” jeg skriver her inne. I skrivende stund er ikke nettstedet noe annet enn et eneste stort kaos, men det håper jeg virkelig er forandret når du leser dette.

I utgangspunktet er dette nettstedet tiltenkt å være et slags samlingspunkt for alle prosjektene jeg har gående. For året 2019 har jeg satt meg flere mål og delmål, som jeg etterhvert vil komme tilbake til. Da vil det helt sikkert bli publisert litt annonseringer i form av tekst, bilder og videoer her på siden.

Kort fortalt: Istedenfor at jeg går rundt og irriterer meg over folks meninger, har jeg tenkt å dele mine meninger, slik at folk kan irritere seg over meg også.

Hvorfor overskriften sier “tørst på livet”? Fordi jeg har Tørstad som etternavn, å ikke er kreativ nok til å komme på noe bedre.

Følg meg på Facebook: Trykk her

Leave A Reply