Tar du mange selfies?

Du er kanskje som meg. Etter at man begynner å finne selfies-bilder på så og si annenhver man besøker på Facebook, kan man fort bli lei av hele opplegget. 

Allikevel, så er det selvfølgelig ikke bare vi mennesker som har hengt oss på denne trenden: 

Tar du ofte selfies av deg selv? 

Del med venner på Facebook: 

30 thoughts on “Tar du mange selfies?

  1. Hahaha… Katteselfies funker! Artige dyr. Resten av hele selfie-opplegget synes jeg er litt kleint (og spesielt at man legger ut hele album av selfies på Facebook). Greit at man tar det i privat regi for å finne et nytt profilbilde; men hele album synes jeg blir unødvendig navlebeskuende. Og jeg hadde ikke akkurat villet vise hele verden mine mest navlebeskuende øyeblikk. :p

  2. Haha, den remsa med katteselfies så jeg på Pinterest i går, hysterisk! Mye mer underholdende enn å se menneskelige selfies. Blir litt flau når jeg ser andre tar hundrevis av selfies og legger de ut hele tiden. Kanskje variere bittelitt kanskje? 😛 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *