Russetoget Trondheim – 17.mai 2014

Var ene og alene på taket til Trondheim Torg tidligere i dag. Ville få noen fete bilder fra blant annet russetoget. 

Dessverre, men ikke overraskende klarte Thora Storm å ødelegge for alle andre, ved at de ikke klarte å flytte vogna si med musikkanlegg. At de under marsjen presterer å rope at “Byåsen må snu” da de andre skolene begynte å bli ferdig er jo helt utrolig. Samtlige som jeg pratet med etter russetoget føler at Togkomitèen, eller de ansvarlige for russetoget ved Thora Storm skylder skolene en unnskyldning. Ikke minst tilskuerne, som måtte høre “Stiv kuling”, Thora Storms russelåt opptil flere ganger, ved bare få meters avstand. 

Dette ødela også svært mange av bildene jeg hadde planlagt å få til, men det får så være. Kanskje legger jeg ut flere etterhvert om det er interesse for det. 

Foto: Stian Tørstad, 2014. 

 Gjør som over 2.300 andre: Følg meg på Facebook

Gikk du i russetoget i Trondheim? Ønsker du å se flere av bildene?

0 thoughts on “Russetoget Trondheim – 17.mai 2014

  1. Synd det ble krøll med russetoget :/ Jeg så på det, men sto helt på slutten. Synes det var veldig lite russ, og veldig stor avstand mellom skolene..?
    Uansett, et fantastisk bilde fra Trondheim da! 😀

  2. Kristin: Ja, alt var jo bare kaos i år. Ikke en gang hver enkelt skole klarte å holde seg samlet. Mye avstand. Tror man trenger en koordinator for dette til senere år, dersom det skulle vise seg å bli problematisk å arrangere noe så enkelt som et russetog.
    Tusen takk for det ! 🙂

  3. Ja, jeg skal opp igjen nå i sommer. Da skal jeg være der rundt 2 uker. Sist gang var jeg 10. Kan ikke vente! Pirbadet, omgivelsene og ja bare alt med byen er så fint! 😀

  4. Ja, skulle til Munkholmen, men fikk ikke tid til alt. Mye familie å rekke over!
    Har en venninne som bor på Fosen så skal over dit en dag med henne. Hun bor i Trondheim pga skole, men vi skal prøve å dra hjem til henne på Fosen en dag også. Gleder meg allerede 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *