Om

Stian Tørstad

Hei! Velkommen inn hit. Denne siden har jeg laget for deg som av en eller annen grunn skulle ønske å vite litt mer om meg. Nedenfor finner du noen snarveier til mine sosiale medier. Under der igjen, finner du litt mer utdypende info om meg. 

Facebook

På Facebook-siden min oppdaterer jeg ikke sånn kjempeofte, men i ny og ne legger jeg ut noen innlegg jeg selv har skrevet, eller fra noen andre - som du burde sjekke ut.

Twitter

Det er ikke bare fuglene som kvitrer, gitt.

Instagram

Her legger jeg ut smått og stort. Litt hverdag, altfor mye solnedganger og altfor lite kult. Kanskje gjøre noe med det etterhvert.

Min historie

Stian Tørstad

Bosted: Trondheim

Yrke: Miljøarbeider i helsesektoren – Journalist

Alder: 28

Meteorologi, klima og vær

Har skrevet om og publisert innhold knyttet til vær og klima for flere norske og europeiske aviser og medier i en årrekke. Har jobbet med oppbygging, administrering og skaping av innhold for verdens største private nettverk innenfor meteorologi, Severe Weather Europe, samt utviklet flere tjenester, apper og løsninger som brukes av tusenvis hver eneste dag.

Min interesse for meteorologi, været og klima startet for alvor i 2012, i forkant av Hurricane Sandy (orkan), som traff blant annet delstaten New York. På dette tidspunktet organiserte jeg frivillige hjelpeaksjoner og samlinger, hovedsaklig i New York som bidro til å hjelpe de som ble hardest rammet.

E-sport

Dataspill, TV-spill, brettspill.. Alt av spill har alltid vært en stor del av livet mitt. 

 

Helt siden jeg var liten, har jeg vært glad i å spille, men har aldri spilt, eller satset seriøst på å bli ordentlig god. 

 

Min tilknytning til E-sport er “bare” å ha vært skribent for flere av landets største E-sportlag, skrevet noen titalls artikler for flere aviser om E-sport i tillegg til at jeg er en av de mest nedlastede bidragsyterne av brukerskapt innhold for spillserien Football Manager. 

 

Fra mars 2020 kommer jeg til å publisere en del innhold under eget navn, for første gang, på dette nettstedet.

Championship Manager / Football Manager

I 2002 kommer jeg over et spill, med navn Championship Manager 01/02, som er en del av samme serie som Football Manager nå i dag.

Spillet går ut på å ta over en fotballklubb som manager, kjøpe/selge spillere, sette opp taktikk osv. Her vinner jeg Champions League med Byåsen etter noen sesonger. Plutselig har PC-spill blitt det store for min del. I dag er jeg en av de største bidragsyterne i verden i forhold til skaping av brukerinnhold for spillserien, som nevnt ovenfor.

Jeg har spilt samtlige spill i Championship Manager/Football Manager-serien siden 2001/02-versjonen. Det begynner å bli snart 20 år det!

Nintendo har alltid vært en favoritt. Mye takket være Super Mario.


NES var mye av barndommen. Neste steg var å spare opp nok penger til å kjøpe en Nintendo 64. Konsollen over alle konsoller på denne tiden. Her rundet jeg blant annet Super Mario 64 nærmest på automatikk etterhvert. 

FIFA

Enda et spill jeg har brukt altfor mye tid på. Her har jeg spilt hver eneste versjon av spillet siden FIFA 97, som blir 23 sesonger. 

Fotball har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg har vært med i flere FIFA-turneringer oppigjennom, men kan dessverre ikke skilte med noen seiere i de største turneringene vi har her i Norge (enda). 

Vet du om en FIFA-konkurranse jeg burde prøve ut? Send meg en melding! Eventuelt så tar jeg gjerne en utfordring om du tror du kan slå meg 😉