Nakenbilder på Snapchat

Snapchat – Bildene du trodde man bare fikk se i 10 sekunder! 

Sorry gutter, ingen nakenhet.

Snapchat har vært mye omtalt i mediene den siste tiden, fordi jenter, stort sett verden rundt ikke eier fornuft. Dette gjelder forsåvidt også gutter.

Ungdommer som sender bilder av både snoppen og overkroppen uten toppen har vært et hett tema. (Ja, kom på den helt selv). 

De fleste ser ut til å være enige i at dette er feil bruk av tjenesten, og “alle” virker å anbefale spesielt unge jenter til å ikke sende nakenbilder av seg selv. 

Men, hva mener du? Greit å sende nakenbilder på Snapchat? 

31 thoughts on “Nakenbilder på Snapchat

  1. utrolig dumt at folk skal “missbruke” appen slik. Er veldig mange som bruker det til å sende bilde av seg selv, som egentlig er veldig synd. Synes absolutt ikke at det er greit å sende, er så klart demmes valg, men da får de også ta konsekvensene av hva som egentlig kan skje syns nå jeg. Når de først er så dumme å sender bilder av kroppen sin..

  2. Jeg føler man skal kunne gjøre hva man vil, om du gjør det – så gjør du det. Er du dum nok til å sende det til folk du ikke kan stole på, så har du driti på leggen og du har bare deg selv å takke.

  3. Jeg skjønner ikke at folk rett og slett tør å gjøre det, for det er like enkelt som alle andre ting å ta screenshot og da er bildet lagret. Jeg syntes ikke det er greit

  4. Hvorvidt folk bruker tjenesten til å sende nakenbilder av seg selv får være deres greie, men det er jo lurt å tenke seg litt om da. For det er vel bare å ta en screenshot når bildet kommer…..?

  5. Synes det er utrolig dumt å gjøre sånn. Man burde ikke legge ut nakenbilder av seg selv, for man vet aldri hvor de havner. Plutselig finner du seg selv på en pornoside liksom.. Sikkert ikke noe gøy det!

  6. Nei. Snapchat er ikke en tjeneste beregnet på å sende ut en slik type media. Folk kan legge ut så mye undertøy og bikinibilder de bare gidder, men det der er å gå for langt.

  7. De må bare gjøre som de vil, men de driter seg litt ut siden det er utrolig lett å ta screenshot 😉 ikke alle som tenker over dette, og andre bare bryr seg ikke og vil ha oppmerksomheten :s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *