Fridtjof Nansen Naken

Denne mannen tok på seg skiene, å tafset bortover snøen på blant annet Nordpolen. 

Nakenbildene av Fridtjof går rundt overalt på internett. 

Hva tenker du når du ser disse bildene?

Share on Facebook:

39 thoughts on “Fridtjof Nansen Naken

 1. Jeg bryr meg ikke, egentlig. Han er et helt normalt menneske – som oss, bare fordi han er kjendis er han ikke som en udødelig liksom….

 2. Jeg bryr meg ikke, egentlig. Han er et helt normalt menneske – som oss, bare fordi han er kjendis er han ikke som en udødelig liksom….

 3. Jeg bryr meg ikke, egentlig. Han er et helt normalt menneske – som oss, bare fordi han er kjendis er han ikke som en udødelig liksom….

 4. Jeg bryr meg ikke, egentlig. Han er et helt normalt menneske – som oss, bare fordi han er kjendis er han ikke som en udødelig liksom….

 5. Jeg bryr meg ikke, egentlig. Han er et helt normalt menneske – som oss, bare fordi han er kjendis er han ikke som en udødelig liksom….

 6. Samfunnet nå til dags lar seg provosere over nakenhet – paradoksalt nok siden pornoindustrien er et voksende marked. Det skader vel ikke å vise frem menneskelig anatomi? Hvorfor skal vi skjemmes over egne kropper? Skjønnhetshysteriet har gått for langt, etter min mening.

 7. Skjerp dere her da 🙂 Joda det er ikke så gøy for oss å se. Men Nansen var et menneske, og mennesker har en helt naturlig seksuell drift. For oss er det ikke på noen måte attraktivt, men enten hadde han noen som han ville dele det med – ellers var han ensom og… hva kan jeg si.. nysgjerrig? Hvem vet.
  Uansett, det at han har tatt de bildene påvirker ikke på noen måte hvilken fantastisk mann han var som gjorde alt det han gjorde. La oss bare ikke glemme det!

 8. Vet du hva, jeg håper kroppen min ser såpass bra ut når jeg er 67! Jeg syns han ser flott ut alderen tatt i betraktning, og jeg syns det er morsomt at så mange ungdommer har så lett for å glemme at de ikke bare vil bli så gamle men sannsynligvis tyve-tredve år ELDRE enn Nansen er her. Det skal bli morsomt å se dere om søtti år, med bleie og hengende hud overalt. Plutselig ser Nansen ut som en spretten ungfole…
  Det kommer selvsagt an på om dere lever så lenge med all den skiten dere stapper i dere.

 9. Magnulus: Nå skal det nevnes at Nansen ikke akkurat var noen sofagris, og langt mer aktiv enn mange av dagens 40,50 og 60-års generasjoner. Dagens ungdom vil nok prosentvis være i mye bedre form enn de var på Nansens tid.

 10. Tviler jeg på. Jeg har en følelse av at antallet sofagriser har økt heller enn sunket med tanke på nedgang i manuelt arbeid og oppfinnelsen av Internett og dataspill. Fakta er uansett at Nansen ser steike bra ut for alderen, hva han gjorde for å oppnå det er ikke relevant når poenget mitt var at disse ungfolene ikke skal være så kjapp med å dømme basert på alder.

 11. æsj og ekkelt……..synd og skam at vi har fått et så unaturlig forhold til en helt vanlig naken kropp.
  john kenneth

 12. For noen kommentarer dere fjortiser har: Fysj ekkelt, gamling osv. For meg er det helt normale bilder, ser ikke noe ekkelt ved dem. Litt mer toleranse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *