Åndenes Makt = Skuespill

Jeg blir litt sjokkert, når jeg får høre at enkelte faktisk tror at Åndenes Makt på TV Norge er ekte.. 

Er dere virkelig seriøse?

Det mest urovekkende med hele greia, er at det er lovlig.. At dette programmet ikke er stoppet, av den grunn at det sprer frykt blant befolkningen. Lyve på TV, late som om det faktisk er “spøkelser” og gjenferd som blir “sett” av selverklærte klarsynte personer. Helt på trynet.

Helt på trynet fordi mennesker av en eller annen merkelig grunn tror på alt de ser og hører på TV. 

Nå høres jeg kanskje litt overdramatisk ut, men altså.. Jeg har selv vært borti mennesker som har blitt sterkt preget av Åndenes Makt. Som ikke klarer å leve et normalt liv etter det blir mørkt, fordi en episode på Åndenes Makt minner veldig om situasjonen de selv opplever. Hvor jævla irriterende er ikke det? 

Altså, Ågot døde vel for ca 100 år siden. Hvis du skal ha noen som helst sjanse til å “møte” Ågot, må du nok grave opp kista på kirkegården.

Det er nemlig der hun befinner seg. Hun sitter ikke å gynger i en gyngestol på loftet, for å si det sånn. 

Måten de koker sammen episoder på.. Samler masse fakta fra de som sender inn søknad om å få være med. Finner ut mest mulig på forhånd og forteller så dette videre til de “klarsynte”, som faktisk ikke klarer å se noe som helst. 

Etter det jeg har fått med meg, så er det disse to som er hovedpersonene i serien. Hun til høyre skal være “klarsynt”. Dette er hun selvsagt ikke, noe som er bevist opp til flere ganger. Skammelig dårlig skuespill er bare èn ting, i rekken av faktorer som peker i retningen av at alt i denne serien er bullshit, rett og slett. 

Den 1.oktober 2012, skrev Nina Elena Wold et innlegg på Facebook: 

Dette programmet er bare tull. For ca ett år siden, sendte jeg inn en falsk søknad og den ble tatt imot med åpne armer. Jeg skrev bl.a at kjolen min svevde i stua, at noen pustet meg i nakken, tramping i trappene, at krana på bade skrur seg på av seg selv, at doen trekker ned av seg selv, at telysene blir blåst ut med en kald bris og mye annet. Dette syns dere at hørtes interessant ut og ville derfor at jeg skulle sende dere hele historien til huset jeg bodde i, bilder utvendig og innvendig, fortelle litt om meg selv og om absolutt alle hendelser. Så disse såkalte “klarsynte” får jo selvfølgelig tilgang til den søknaden man sender inn. De treffer liksom bullseye hver gang om hvor de skal og fargen på huset osv. Det er bullhsit, enkelt og greit. Dere idioter burde skamme dere for å juge så åpenlyst på TV. Og hun Gro Helen burde roe ned skuespillet sitt et par hakk, for det er faktisk patetisk å høre på at hun blir “kvalm” og “svimmel” når hun er inne i et hus hvor det liksom skal foregå noe. I tillegg til at hun skal hjelpe de som går igjen inn i lyset og over på den andre siden? Eh, akkurat. Har du sett litt vel mye på Ghost Whisperer? Btw, energier kan ikke røre noe eller snakke. Det ligger veldig klart i ordet ENERGI. Så at en energi liksom skulle ha stablet bruskasser på en bensinstasjon kalt Statoil er jo noe av det dummeste. Jeg lo godt når jeg så den episoden. Og effektene dere bruker er jo flotte. Er gamle damer og menn overalt og de flytter på ting og visstnok tar oppvasken din også. Og om du ikke liker det jeg skriver, så ikke vær så dum og si “nei, men det er ingen som tvinger deg til å se på programmet”. Nei, det er helt rikig at det ikke er, dette er ren underholdning og burde vært kategorisert under “komedie”.

Utrolig trist.. Voksne mennesker lurer både seg selv og andre med at de skal være “klarsynte”.. Hvor lavt er det mulig å synke? Som Nina skriver her, så burde dere skrive i sjangeren til serien at dette er komedie, for det er virkelig ikke annet enn komedie.

God TV-underholdning? Ja såklart, men for faen.. 

Tror du at Åndenes Makt er ekte? Hvorfor/hvorfor ikke? 

Del med venner på Facebook: 

0 thoughts on “Åndenes Makt = Skuespill

 1. Ja en del av åndenes makt er sikekrt skue spill. men ånde værden er ikke tull. man skal virkelig ikke tulle med det, jeg har selv opplevd sykt mye som ikke kan forklares og det er ikke fordi jeg ser på åndenes makt, for masse av det jeg har opplevd har skjedd før jeg starta og se på åndenes makt. men ja greit kansje du ikke tror på det og synes det er tull, men vi mennesker som faktisk har opplevd ting som ikke kan forklarer så er det virkelig ikke tull.

 2. Spiller vel ingen rolle om det er ekte eller ikke. De fleste “reality” seriene er jo bullshit uansett. Det er god underholdning i det minste:)

 3. Ja en del av åndenes makt er sikekrt skue spill. men ånde værden er ikke tull. man skal virkelig ikke tulle med det, jeg har selv opplevd sykt mye som ikke kan forklares og det er ikke fordi jeg ser på åndenes makt, for masse av det jeg har opplevd har skjedd før jeg starta og se på åndenes makt. men ja greit kansje du ikke tror på det og synes det er tull, men vi mennesker som faktisk har opplevd ting som ikke kan forklarer så er det virkelig ikke tull. folk tror kansje vi som har opplevd ting er gale. men ting er sant selv om di prøver og lage det litt ekstra skummelt på tv.

 4. Hvordan kan man forklare det med at jeg var helt alene i huset for resten av familien var på tur, jeg var da helt alene, satt på rommet mitt. og plutselig smeller døra opp, et kybbelys kom trilenes inn på romme mitt og lyse sloket seg.
  og som jeg sa jeg var helt alene, resten var på tur, jeg hadde heller ikke noe lys ståenes på romme mitt fra før av. så er dette fakta eller er det tull. jo det er fakta, for jeg opplevde det selv når jeg var alene, og jeg har opplevd mye annet. som jeg sier til folk greit man synes jeg er gal, men jeg vær der jeg opplevde det, og har alldrig fått noe forklaring på hvorfor dette skjedde.

 5. Jeg har mine tvil om akkurat Åndenes Makt er HELT ekte, og jeg må si at jeg synes Lena Ranehag kan ta seg ei bolle.
  Men, that being said, så tror jeg på resten. Har selv hatt noen uforklarlige opplevelser oppigjennom, og jeg tror det er mer mellom himmel og jord enn det man tror. Men redd, det har jeg aldri blitt. Åndene, sjelene, spøkelsene kall det hva du vil, ihvertfall de “jeg har møtt på”, har jo aldri vært slemme.
  Jeg fasineres av Lilly Bendriss, og jeg fasineres av det overnaturlige.
  Uansett, man må jo innrømme, ekte eller ikke, at akkurat Åndenes Makt er underholdene for mange, om man tror på ånder eller ikke 🙂
  Ha en fin kveld!

 6. Ja, det gjør jeg. Jeg tror på Lilli Bendriss og ei til og jeg synes åndenes makt som oftest er utrolig spennende.
  Det går mye på tv som går utover folks redsler og tråkker på følelser, meninger og tær.
  Buhu, stakars folk som ikke klarer å bytte til en annen kanal.

 7. Malin: Jeg vet det er skuespill? Folk som har meldt seg på som har funnet det ut. Du kan jo prøve å søke selv, så ser du hvilke spørsmål du til slutt må besvare. 🙂 Er jo selvsagt bare for å lage god TV.

 8. Det er ikke bare for og lage tv. masse av det er sant. ja du tror sikkert ikke på sånt, men det er faktisk mennesker som opplever sånne ting, men på tv så gjør di det bare litt ekstra. det skjer faktisk sånne ting. det skjer ikke bare på tv. hvordan kan man forklare min situvasjon det jeg har oppled?? gjør jeg det bare for oppmerksomhet når jeg forteller det? Nei fordi det er sant og fordi det er noe jeg har opplevd.

 9. ikke for og lage no drama eller no. Men Åndens Makt er faktisk ikke bullshit! det finnes faktisk ånder som kanskje ikke alle trur, jeg blir kankje stempla som gal nå men jeg har faktisk opplevd ånder i mitt eget hjem. Lyder som man ikke skjønner hvor det kommer fra. så det er faktisk det sant det Tv Norge sender. Er kanskje ikke alle de ”synske” som er flinke der men hallo. ska man bare gå rundt og ikke tru det finnes mer mellom himmel og jord?

 10. aur00raa: Ja, det er mulig du har opplevd noe “åndelig”, men, Åndenes Makt på TVNorge baserer innspillingen på alt annet enn fakta, og bruker dette kun til å lage TV. Sånn er det bare. Godt mulig at gjenferd eksisterer, det skal jeg ikke si noe om, enda.

 11. Ja er greit at på tv så gjør di alltid ekstra greier for at det skal virke skummlere, men jeg tror ikke det er tull det menneskene snakker om. men når di skal spille inn lyder og prøve og vise hva som har skjedd ja seff er det tull, men det kan faktisk ha skjedd, jeg har selv opplevd ting som svever forbi meg, jeg har selv sett folk som ikke er der, jeg kan selv se auraen rundt mennesker. ja folk tror sikekrt jeg er gal når jeg sier sånn, men det bryr meg ikke om, jeg tror på det fordi jeg har opplevd ting jeg har sett ting. jeg veit det finnes mere mellom himmel og gjord, akurat sånn di viser på Åndenes makt også.

 12. du har jo klar fint og lage et innlegg med mare tull, da må du regne med og få våres mening, ja har skjønt at du mener at tv norge bare lager tull, men du vrir det om også til at du tror ånde værden også er tull.

 13. aur00raa: Helt greit med meninger? Jeg spurte jo etter det :p
  Hvordan du kan “skjønne” at jeg mener TV Norge bare lager tull når jeg ikke har skrevet det noe sted er jo litt rart. Så hvorfor du legger på ting som ikke står noe sted for deretter å bruke det mot meg liker jeg ikke. Da respekterer jeg ikke lengre “meningene”, fordi det blir for dumt å lyve mot meg for å ha et poeng. 😉

 14. Jeg tror ikke alt på åndenes makt er skuespill, absolutt ikke!! Tror der kan være noen som her en “sjette sans”, at det er noe mer mellom himmel og jord. Jeg tenker ofte hvorfor de som sender inn søknad ønsker å komme på tv om de ikke hadde opplevd noe. De får jo ikke noe igjen for det, utenom å være på tv, så tviler på at de selv ønsker å fremstille seg som “pyser” fordi de er redde for å gå inn i et rom!
  Det jeg lurer på når jeg leser innlegget ditt, er om du vet helt FAKTA ved hjelp av PÅLITLIGE KILDER at du sier det er skuespill, eller om det et fordi du ikke tror på det selv!?

 15. jeg trur det finnes mer mellom himmel og jord enn det som kan forklares, men åndenes makt trur jeg overhode ikke på, det er bare skuespill hele greien. jeg trur enkelte folk kan slike ting, at noen kan fjerne ånder eller slikt ja, men ikke de som er på tv. for det er mange som påstår de har visse evner som de faktisk ikke har. men at noen få kan uforklarlige ting som healing, snakke med dyr eller uansett hva ja det trur jeg på og jeg er ikke redd for å innrømme det

 16. Jeg tror på svevende delvis gjennomsiktige laken enten åndenes makt er skuespill eller ikke.
  Og jeg tror ikke historiene er fake eller at de klarsynte er skuespillere.

 17. Jeg vil tro at de ikke har låv til å fremstå som ekte, om det faktisk er bare skuespill? Også han programlederen har jo snakket om programmet, og også der vil jeg tro at han selv ikke ønsker å fremstille seg som noe falskt.
  Det ble jo for noen år tilbake også laget et program som het “den sjette sans” både norsk og utenlands versjon, hvor mediumer meldte seg på… Dette var jo heller ikke skuespill, for ingen ønsker å fremstille seg som det der om de ikke tror på det.. Det er vertfall sånn jeg tenker da.

 18. Jeg kan ikke helt forstå hvorfor man skal lage et ‘falskt’ program av dette når det faktisk skjer dagligdags? Slike klarsynte mennesker har jeg opplevd flere ganger.
  Sist min tidligere lærer som lærte bort utrolig spennende ting – og som også visste om problemer jeg hadde uten at hun kunne funnet det ut på noen som helst måte. Hun lurte på brått en dag hvordan det gikk med ryggen til klassekameraten min fordi hun visste han hadde hatt en liten ulykke som igjen han ikke hadde fortalt noen, så han svarte bare:
  Hvordan i helvete visste du det?
  En gang sa jeg til henne at jeg måtte bestille nytt skolekort fordi jeg hadde mistet lommeboken min. Hun sa at jeg ikke hadde mistet den, jeg hadde bare rotet den bort. Den var ved en hylle (ikke i, gjorde hun klart) med noen få bøker i. Jeg fant ingenting. Men noen dager senere tok venninna mi frem kameravesken min som hadde stått rett ved siden av en hylle med noen få bøker i, og gav til meg fordi jeg skulle ha kameraet mitt. Oppi der var den.
  Stefaren min var også slik, men bestemte seg for å gi seg med det fordi det var slitsomt og tok mye energi. Men han kunne fortelle hvordan steder så ut innvendig uten å ha vært der inne, som for eksempel der mamma bodde før.
  Så ja, klarsynte mennesker er det ingen tvil om. At det er noe mellom himmel og jord, vel, det er bevis gang på gang. Så da skjønner jeg ikke hvorfor de skal trenge å lyve og lage skuespill? Ho Gro syns jeg er helt på vidda da. Hun stiller de rette spørsmålene for å så gå på det og det blir lite troverdig. De andre klarsynte syns jeg virker utrolig flinke derimot.
  Og dette:
  “Altså, Ågot døde vel for ca 100 år siden. Hvis du skal ha noen som helst sjanse til å “møte” Ågot, må du nok grave opp kista på kirkegården. Det er nemlig der hun befinner seg, ikke på loftet. ” Dette gjør det jo veldig klinkende klart at du kanskje ikke helt tror på ånder. Og hvis du da ikke gjør det, så er det jo ikke rart du mener det er skuespill.

 19. Anonym: Alle har vel begynt å skjønt at dette er skuespill. Om du setter deg inn i hvordan serien produseres, så vil du skjønne det du også, det kan jeg garantere deg.
  Klarsynte mennesker vil alltid være selverklærte. Sier seg selv. Alle kan være “klarsynte” om de vil 🙂

 20. Vel ikke alle akkurat. De fleste er vel ikke helt enig med dette innlegget virker det som. Det kan godt være jeg hadde skjønt at alt dette var bare skuespill og juks, men siden du skjønner det og sier det er et faktum så hadde det vært lurt å delt med deg bakgrunnen for dine påstander? Ser du har skrevet litt om det over. Men ikke noe konkrete fakta. Og jeg tror virkelig at hvis de liksom drev med juks og fanteri så hadde de nok vært mer forberedt på enkelte ‘falske’ søknader om å få være med for å virke mer ekte.
  Altså jeg vet ikke – jeg kan ikke si verken om det er sant eller ikke. Og jeg er fortsatt ikke overbevist om at det er skuespill før det kommer ut mer konkrete bevis. Programlederen i dette programmet ble trossalt med på dette fordi han mente selv det ikke fantes spøkelser osv. Han trodde ikke på det, derfor ville han være med og undersøke dette temaet nærmere. Og han ble mer og mer overbevist om at det her faktisk er sant etter å ha vært programleder en stund.
  Jakten på den sjette sans hadde en person fra politiet involvert for å forsikre om at det ikke var juks og skuespill. Det er lett å lese mennesker – og han programlederen er faktisk den som jeg er mest imponert over fordi han ikke ha den typiske ‘kunstige’ oppførselen som de fleste har på tv.

 21. Du må lære å være mer åpen stian. Alt som er en sannhet idag har og blitt latterligjort engang. Vi utvikler oss hele veien, og en dag så kan dette og bevises. Hvis ikke vi utviklet oss og var åpne for nye ting, hadde verden vært på stedet hvil. Og ja det kommer mer nye ting fremover så får dg sikkert til å riste på hodet og tvile sterkt på det er sant, men kom igjen ting går fremover og da kommer verden til å oppleves annerledes:)

 22. jeg blir trist av å tenke på at jeg bor på samme planet som alle disse idiotene son tror på “åndenes makt” og spøkelser. Det er 2013, folkens. Ta dere ei utdanning i ingeniør-/realfag så begynner dere å forstå mer av det som skjer rundt dere.

 23. Kanskje e ikke alt på åndenes makt troverdig i forhold te klarsynte. Men det finnes helt klar meir mellom himmel jord en ka man e klar over, prøv å bo en plass der det står nånn atme vinduet ditt om natta og sjer på dæ, der det går i trappa, døran åpne sæ å smell igjen, tvn slår sæ på, ting dett ned så tru æ kanskje du tru litt meir på sånt du å.

 24. Brit: Jeg kan godt stille meg utenfor et vindu. Jeg klarer også å gå i en trapp, i tillegg til å åpne og lukke en dør. Slå på TV kan jeg også. Uansett, skjønner poenget ditt, men det finnes nok naturlige årsaker til alle disse tilfellene 🙂

 25. Stian du tror ikke på at det finnes mer mellom himmel og jord så get a life. Så du ru det finnes naturlige årsaka når døra e låst, når du høre klare fot trinn i trappa å det e ingen som kjem så ha du skjønt meir du å. Slutt å vær så negativ å hatsk mot det her emne, det gangne bare dæ.

 26. Brit: Vi er jo like langt når du også blankt avviser at det kan være naturlige årsaker. Du er jo like “hatsk” og negativ selv. Uenig heter det, ingenting å blåse seg opp for

 27. Jeg blir liksom helt sjokkert over hvor mange som tror på søkelser for tida! Er folk blitt dumme? De søker nok “spenningen” i det, som vi gjorde når vi fortalte hverandre grøsserhistorier som barn. Men nå tror faktisk voksne mennesker på det også.. x)

 28. Apropos skuespill.. når det gjelder Sven Egil Strand, har du hatt noe med han å gjøre?
  Han nekter å betale meg. i tillegg til flere andre personer. godt over 50000kroner. snakket med en i trondheim om dette, han har heller ikke fått betaling. godt over 20.000 kroner. han nevnte at han hadde vært i kontakt med deg.
  prøvd å ringt han flere ganger, uten svar. han vet jeg vil ha pengene mine. har jobbet for han på fester, jeg og bekjente.

 29. Sikkert greit å bare nekte for at det er sant og kalle ALLE som trur på sånt for dumme. Da får du en veldig god følelse når du lager en blogg og nekter alle i kommentarfeltet. Jeg trur blant annet at jorda er flat jeg, må passe på at jeg ikke detter på utsiden av kanten… *host* Sarkasme *host*
  Stian, du kan ta å stikke den kveruleringen din langt opp i…
  Kan nevnes at det er mange ting som har blitt glemt med tiden.
  Siden du og Carina er enig om at kun litt utdanning hjelper og endre mening, så har jeg et enkelt spørsmål for å teste deg.
  Hvordan kan en væske koke ved lavere temperatur en vanlig? Du kan selfølgelig jukse hvis du vil, men detter er videregående nivå på enkelte yrkeslinjer.
  Også høyt utdannede mente at jorda er flat. Blant annet at de ikke var flere enn så og så mane grunnstoffer. Antall grunnstoff har jo øket. I mange tilfeller er det enste som stopper teknologien fantasi. Vi mennesker er så uintelligente som ikke bare finner opp ALT ting. Skape liv på andre planeter, reise i lyseshastiget eller fortere. Stopper lissom der. Hvis bare alle hadde vært like smarte som deg Stian! Resten av oss dumme Åndenes Makt troende kan bare ta livet vårt…

 30. Anonym: Poenget her da, at uansett om folk mener jeg har riktig eller feil, så er Åndenes Makt bare skuespill, av den enkle grunn at slike ting faktisk ikke skjer av seg selv. Er jo ikke noe å hisse seg opp over.
  Syns kommentaren din var litt utydelig. At du må bruke sarkasme og skrive *host* osv innimellom, det hjelper faktisk ikke stort.
  Høyt utdannede mente at jorda var flat? Når?
  At noen velger å tro på skuespill-serier er jo ikke noe nytt det. Mange som lever seg inn i Hotel Cæsar også har jeg hørt. 🙂

 31. Anonym: Sven Egil Strand og tullefirmaet hans SM Event er ikke annet enn svindel.
  Jeg vet han skylder mye penger. Han bruker unnskyldninger hver eneste gang, eller som i dette tilfellet, ignorerer deg.
  Jeg har navn på over 50 personer han skylder penger. Småe og store beløp, alt mellom 500,- til flere titusener. Send meg en melding på Facebook så kan jeg fortelle mer.
  https://www.facebook.com/stiantoerst

 32. Jeg bruker sarkasme pga det er et ganske greit virkemiddel. Så sa jeg at det var sarkasme i tilfelle du ikke skulle skjønne det, med en host eller to. Høyt utdannede mennesker, og alle andre mente at jorda var flat før i tiden.(så var det en som mente noe annet, sikkert en som ble sett på som dum/sprø)
  Jeg tok et eksempel på det at jorda var flat pga. det kan kanskje vise en likhet mellom andre argumenter.(spøkelse/gjenferd ikke sant eller santt) Det at folk sender inn søknad til Åndenes Makt og bruke tiden deres er jo bare dårlig gjort. Hadde nesten vært like douche som å sende søknad til Sinnasbekkeren og ikke ha noe arbeid som må gjøres.
  Folk kan nå tru på Hotel Cæsar for min del også… Har ikke giddet å se en eneste episode selv.
  En nyere episode av Åndenes Makt var på en bensinstasjon der noe ble vist fra kameraet.(du kan velge selv om du ville tro på dette også…)
  “Kan nevnes at det er mange ting som har blitt glemt med tiden.” Mente ting som hvorfor i det heletatt startet samer med Shamaner etc.
  Forresten, du svarte ikke på spørsmålet:
  “Hvordan kan en væske koke ved lavere temperatur en vanlig?” 🙂
  De fleste trur ikke på noe de ikke opplever selv, så det er i grunn ingen vits og prøve overbevise noen.
  Om Åndenes Makt er skuespill eller ei, er bare en for og mot argumentasjon som går ingen vei.

 33. Helt enig, tror de tuller. Har du sett facebook siden, fins jo ingen folk som er skeptiske til serien. Jeg tror faktisk ikke på de synske men tror på overnaturlige ting. Det verste er at det ser ut som TV Norge faktisk bedriver svindel, når en leser via siden på diverse steder at mange av de synske har tatt feil. Så er dem blitt kjendiser og selger bøker lissom. Helt sykt at folk ikke skjønner at dette er et ” Reality” show. De lyver jo disse synske og tar seg betalt for det. Jeg fatter ikke at folk kan være så onde, for serien har jo fått kritikk. Til å med de synske har tatt feil, og skjema må sendes inn hvor en må svare på spørsmål. Om huset er blått, gult eller grønt….så sier de synske. Joda vi skal til et … har sett flere reagere på det på siden deres. Folk må skjønne at de synske i serien bedriver juks. Likevel skal en ikke være blind for at noe eksisterer etter at man evt er død…kjenner selv folk som har opplevd ting. Men Åndenes makt er bare juks

 34. Jeg tror ikke på åndenes makt, men jeg tror på spøkelser, siden jeg har opplevd noen ting selv. Men jeg forstår veldig godt hvorfor noen ikke tror på spøkelser, fordi det virker jo ikke logisk, og kansje de ikke har opplevd noe selv. Men jeg vet ikke om jeg hadde trodd på det hvis jeg ikke hadde opplevd noe.

 35. Det blir naivt å tro at det ikke er mer mellom himmel og jord. Herregud, se dere rundt. Og om dere ikke tror på disse energiene og føler en betryggende følelse bak unnskyldningen “det finnes en naturlig forklaring” – forstå at energiene er naturlige, og forstå at energiene er ingenting i forhold til alt som faktisk eksisterer. Det er mye mer mellom himmel og jord, men dey er ingenting i forhold til alt som er utenfor vår egen klode. Har dere tenkt på det, har dere tenkt på hvor sabla liten kloden vår er, sånn i forhold til den største stjerna i vår egen galakse? Også kan dere tenke enda større, for det går enda lengre enn som så. Og du tror ikke disse energiene finnes, men det at vi svever på en roterende kule i et uendelig stort rom er helt logisk.
  Men for å svare på spørsmålet forfatteren av innlegget har stilt: jeg tror åndenes makt er bløff med tanke på at det er penger som står bak. Vi kan finne på å gjøre mye for penger. Men energier finnes, og det trengs ingen forklaring. Du som leser dette: du lever, men kommer du fram til noen logisk forklaring for at akkurat du vandrer rundt på den svevende kula kalt jorda? Må noe være logisk for at du skal tro på det? Vi mennesker har lagd begrensninger for oss selv slik at vi skal greie å forstå litt. Slik som dl, meter, klokke og årstid. Vi trenger dette, for vi trenger noe å forholde oss til. Menneskehjernen er for liten til å kunne fatte og forstå alt som eksisterer. Men ikke vær så naiv. Det er så mye mer.

 36. Jeg kan se ditt syn på saken, men jeg mistet deg litt idet du sa at det er bevist optil flere ganger at de synske damene faktisk ikke ser noen. Hvordan er det bevist? Hvordan “vet” du at dette ikke er ekte? Har du mulige forklaringer på hvordan det har blitt bevist? Ingen kan si for sikkert hva som egentlig skjer. Du har nok heller ikke vært på settet for Åndenes Makt, så du vet ingenting om hva som skjer der. Hvordan i alle verden kan du da si at dette ikker sant eller at det slettes ikke skjer? Ingen kan si at det er for sikkert, fordi vi har faktisk ingen anelse. INGEN har det!

 37. ada lillegård: Det er blitt bevist ved at deltakere i programmet har bevisst gått inn for å avsløre hvordan programmet settes opp, ved å gi produsentene falsk info osv på forhånd. Så jo da, jeg har faktisk grunnlag for å skrive det som står.

 38. Vel jo da, men hvordan har DU fått tak i den infoen?? Btw, jeg missunner deg veldig for og ikke tro på slikt. Desto mer får du mer ut av livet, så du får igrunnen veldig mye ut av det! Bare husk en ting, ikke bli påståelig for noe man slettes ikke har peiling på, folk brenner seg helt jævlig på det!

 39. ada lillegård: Det ligger offentlig på sosiale forum (Facebook osv). Det var et par som skrev inn på Facebooksiden til Åndenes Makt, og innlegget ble også delt på et par nettaviser om jeg ikke husker helt feil. Produsentene har nektet å kommentere dette, noe som er veldig merkelig.
  Nei, jeg er på ingen måte påståelig, men når det kommer til Åndenes Makt så foreligger det ikke noen tvil på om dette er ekte eller oppspinn. Alt tyder nemlig på sistnevnte.

 40. Tror på mye overnaturlig selv, men med en gang folk tjener penger av det, så blir jeg skeptisk. Det meste “reality” på tven er bare skuespill og videoredigering, så derfor tror jeg ikke Åndenes makt er ekte.

 41. Noe er ekte, vet hvem hun ene som er klarsynt er (lilly bendriss) og det er ikke tull med klarsynte, men det med spøkelser og sånt er jeg skeptisk over.

 42. Det som setter meg i mistanke er dei Klarsynte liksom hver gang klarer og jage åndene, hovedpersonen i åndens makt kommer liskom tilbake om en måned og spørr igjen dei det gjelder, har det blitt bedre, så sier dei alltid ja etter den klarsynte var her så har vi ikke merket noe som helst, det er bullshitt, men att ånder fins det er ekte, som du sier stian me dei gamle damene som er liksom åndene, du sier dei ligger jo i grava og ke gjørr dei i en stue?? koss vett du hva som er etter død, og koss kan du vær sikker på att dei ligger fortsatt i grava, ånden deires forsvinner jo en plass, men eg sier ikke den forsvinner der dei har budd før elns, da hadde jo alle vert plaga av ånder rundt forbi!!!

 43. Jeg er selv veldig skeptisk til TV-programmer som avslører spøkelser og ånder. Med hundrevis av millioner kameraer verden over – og ikke ett eneste greier å fange noe som helst som kan angivelig bevises å være noe overnaturlig, er jo bare en av faktorene.
  Det er overhengende mange av kommentarene over her som er skrevet av personer som tilsynelatende ikke kan stave eller skrive ordentlig norsk. Verbal veiving, stavefeil, kommafeil, små og store bokstaver om hverandre uten hensyn til punktum osv. – Er jo absolutt ikke med på overbevise meg om disse har opplevd “troverdige” eksempler på noe form for åndelig makt.
  Kom dere ut av sakko-sekken og slutt å tro på spøkelser. Lev livet og nyt kjærligheten. For en ting er bombesikkert: vi skal alle dø. Det er et mysterium dere kan tygge på, for det er ekte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *